Welkom terug 

Welkom bij Waalhalla: De Perfecte Locatie voor Elke GelegenheidIn het hart van de stad, omgeven door creatieve energie en een dynamische sfeer, ligt Waalhalla – de ultieme bestemming voor zowel intieme bijeenkomsten als grootschalige evenementen.

Voor zakelijke bijeenkomsten bieden we audiovisuele apparatuur en comfortabele vergaderopstellingen, zodat jouw presentaties en conferenties soepel verlopen. Voor persoonlijke evenementen zoals trouwfeesten, kunstexposities of informatieve avonden, passen we de ruimte aan jouw visie aan, met extra aandacht voor details zoals verlichting, dj’s en horeca.

Voor Kleine Groepen

Stel je voor dat je een exclusief verjaardagsfeest organiseert voor je naaste vrienden en familie. De sfeer is warm en uitnodigend, met persoonlijke details die de ruimte transformeren in een oase van viering. Anderzijds kan de creatieve energie, jouw volgende vergadering/meeting een boost geven. Bij Waalhalla kunnen we intieme groepen van 20 personen verwelkomen voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea of kleine zakelijke bijeenkomsten. Onze gezellige setting en persoonlijke service zorgen ervoor dat elk moment memorabel wordt.

Voor Grote Groepen

Aan de andere kant van het spectrum biedt Waalhalla ruimte voor grotere festiviteiten. Onze veelzijdige zaal kan tot 500 gasten ontvangen, perfect voor alles van grote bedrijfsevents tot bruisende dansavonden. Stel je voor: een elegant gala met glinsterende decoraties, live entertainment en een feestelijke sfeer die de hele nacht door gaat. Bij Waalhalla maken we grootschalige evenementen mogelijk met een naadloze combinatie van ruimte, flexibiliteit en professionele ondersteuning.

Onze zaal biedt ruimte voor 150 gasten tijdens een zittend event en 500 gasten tijdens een staand event.

Lunches & Borrels

En natuurlijk, geen evenement is compleet zonder heerlijk eten. Bij Waalhalla kunnen we lunches en borrels organiseren die jouw gasten verrassen en verwennen.


Bij Waalhalla zijn we er trots op om jouw visie werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het plannen van jouw volgende gedenkwaardige evenement.

Waalhalla – waar elk evenement, groot of klein, zakelijk of persoonlijk, een onvergetelijk verhaal wordt.

Hulp nodig?
Neem dan contact met ons op