Welkom terug 

Urban sports

Waalhalla is specialist in de urban sports. In het specifiek zijn wij specialisten in verschillende straatsporten die op wieltjes rollen. Zoals; skateboarden, inline-skaten, steppen en BMX-fietsen. Dit doen we al zon 15 jaar lang en hierdoor hebben we veel kennis en expertise opgebouwd.

Waalhalla kan binnen de urban sport veel betekenen. Zo kunnen wij advies geven binnen de omgeving van Nijmegen over de community en de sporten. Advies geven over de urban sport, hoe de community in elkaar zit en wat urban sports nou eigenlijk zijn.

Daarnaast heeft Waalhalla zelf al 2 keer een skatepark gebouwd en sinds kort een pooltje aangelegd in onze tuin. Op het gebied van het bouwen van urban sport obstakels heeft Waalhalla dus ook expertise en zijn we u graag van dienst mocht u hier hulp bij nodig hebben.

Daniël en Ruben bouwen de Sewa perfect spot

Het allerbelangrijkste voor Waalhalla binnen de urban sports scene is dat wij er zijn voor de community en de nieuwe kids inspireren met deze sporten. Daarom geven wij in verschillende disciplines les. Check de link hieronder voor ons aanbod en leer van de beste urban sporters van Nederland jouw urban discipline kennen.

Hulp nodig?
Neem dan contact met ons op