Welkom terug 

Club

Weet je nog… Rewind, Pina en Herrie met Gerrie? Het is onderhand al lang geleden dat er honderden mensen aan het dansen waren in onze club. Wij zijn natuurlijk net als jullie blij dat dit weer kan!

Waalhalla heeft in de afgelopen 11 jaar honderden feestconcepten uit Nederland een podium gegeven. Van Techno tot R&B, Drum and bass tot PSY-Trance, elk weekend is er voor ieder wat wils. Het begon op de Waalbandijk (een kleine 100 meter verderop) met feesten zoals Deep Cutz , Schönes Wochenende, Konkrete Beats en lekkere Rollerdisco’s in het hele skatepark.

Tegenwoordig doet Waalhalla het rustiger aan met iets kleinere feesten. Dit betekend niet dat de feesten minder legit zijn geworden, integendeel; het is aan! Waalhalla heeft bijna elke vrijdag en zaterdag uitverkochte feesten met meer diversiteit in muziekstijlen.

Waalhalla bied een podium met professioneel geluid- en lichtapparatuur en een groot aantal technische faciliteiten zijn vanzelfsprekend aanwezig. Met twee barren en een keuken is de horeca met ons eigen personeel van alle gemakken voorzien. Heb jij een vet concept wat in Waalhalla moet plaatsvinden, stuur dan even een mailtje met alle info naar info@waalhalla-centrum.nl


Hulp nodig?
Neem dan contact met ons op