Welkom terug 

Trance Family // Elements of Trance

TranceFamily Nederland kondigt met trots haar nieuwste evenement aan: Elements Of Trance. Een avond gewijd aan de diverse facetten van trance, waarbij alle elementen samenkomen voor een onvergetelijke muzikale reis. Dit baanbrekende concept zal plaatsvinden op zaterdag 15 juni in de iconische Waalhalla te Nijmegen. De zaal heeft een behoorlijke upgrade gehad met nieuwe verlichting en vooral geluid. De deuren openen om 21:00 uur voor een avond vol muzikale verkenning, waarbij we de deuren sluiten om 3:00 uur.

LINE UP: 

MARCO V: Als meester van de decks en een icoon binnen de trancegemeenschap heeft Marco V de wereld veroverd met zijn unieke geluid en grensverleggende producties. Zijn ongeëvenaarde energie en vermogen om de menigte te betoveren maken hem de perfecte headliner voor Elements Of Trance.

GOLDEN SKY: Met een harmonieuze mix van melodieën en emoties nemen de heren van Golden Sky je mee op een reis door de hemel van deep, dark progressive trance en techno. 

KOSANA: Deze opkomende vrouwelijke ster uit Manchester (UK), brengt diepe duistere progressieve melodic en techno geluiden die de ziel raken, en de dansvloer in vuur en vlam zetten. 

CREAMTEAM: Meer dan 20 jaar geleden kwam de carrière van Tom Peters als producer en Erwin Spitsbaard als DJ in een stroomversnelling. Nadat zij samen met Viktor de tracks maakten 

voor projecten als Creamteam, The Matrixx en Laguna, volgden optredens bij grote festivals 

zoals Trance Energy en Mysteryland al snel. Ook in andere landen werd hun muziek al snel 

opgemerkt. Erwin tourde als DJ al snel ook buiten Nederland om met hun frisse en 

vernieuwede muziek massa’s mensen te vermaken op bijvoorbeeld “Sunrise Festival”

Als er weer getourd wordt, dan mag Nijmegen, als moederstad de twee, natuurlijk niet 

ontbreken! Waalhalla zorgt nu dus voor een terugkeer van Erwin en Tom die voor het eerst 

in 20 jaar weer optreden in de oudste stad van Nederland. We mogen een spetterende DJ-

set van Erwin Spitsbaard verwachten met live elementen toegevoegd door Tom Peters. Laat 

je verrassen en kom ook op 15 juni naar Waalhalla in Nijmegen. Tom & Erwin a.k.a. 

Creamteam, zullen direct na Marco V het publiek tot ongekende hoogte brengen met hun set 

die het oude en het nieuwe op een unieke manier zal verenigen

BRODA & BRODA: Als openers van Elements Of Trance beloven Broda & Broda een meeslepende ervaring te bieden die de zintuigen prikkelt en de geest verheft. Hun diepe progressieve geluid zal de perfecte introductie zijn tot een avond vol muzikale ontdekkingen en onvergetelijke momenten.

Wat te verwachten: Elements Of Trance biedt een verbluffende variëteit aan muziekstijlen, variërend van diep en donker progressief tot melodisch, techno en klassieke trancehits. Een avond vol verrassingen en onvergetelijke momenten staat op het punt te beginnen, waarbij de essentie van trance in al zijn glorie wordt gevierd.

Kaartverkoop: Tickets zijn verkrijgbaar voor €25,- excl. servicekosten.

*Houders van vouchers hebben de mogelijkheid om deze in te wisselen voor toegang tot het evenement. Vouchers blijven geldig tot eind 2025 en kunnen meerdere keren worden gebruikt, waardoor ze flexibiliteit bieden voor toekomstige evenementen.*

Na een periode van uitdagingen zijn we verheugd om terug te keren naar het podium en de dansvloer te vullen met de hartverwarmende klanken van trance. Ondanks de obstakels en de onzekere tijden, staan we nu sterker dan ooit tevoren. TranceFamily Nederland is terug en klaar om de liefde voor muziek te delen met onze trouwe fans en nieuwkomers. 

TranceFamily – Samen bouwen we aan een wereld vol muziek en verbondenheid.

Handige informatie

Trance Family // Elements of Trance zal plaatsvinden op Zaterdag 15 juni.

Het evenement zal starten om 21:00 en eindigen om 03:00.

De ticketprijs is: €25

Hulp nodig?
Neem dan contact met ons op