Welkom terug 

Eiland // Mama Afrika

Stap in de wereld van Mama Africa op het bruisende Festival Op ’t Eiland tijdens de Nijmeegse Vierdaagse! Wees gereed om de hele dag door te dansen op de beste Afrikaanse muziek, zonder enige twijfel de grootste hit van het festival. Bij het Mama Africa Stage worden alle bezoekers getrakteerd op een onvergetelijke dosis Afrikaanse tunes!

Van meeslepende Afro Beats tot aanstekelijke Azonto, van opzwepende Kuduro tot feestelijke Coupé Décalé en niet te vergeten de energieke Ndombolo. Mama Africa serveert de grootste hits en onbekende bangers rechtstreeks uit het hart van Afrika. Ongeacht je afkomst is Mama Africa dé hotspot voor de beste muziek die dit continent te bieden heeft!

Stil staan is GEEN optie, want bij Mama Africa gaat het om dansen, sjansen en genieten! Laat je volledig meevoeren op de opzwepende ritmes, dans met hart en ziel en maak herinneringen die je nooit meer vergeet. Voel de passie, proef de cultuur en laat je betoveren door de aanstekelijke energie van Mama Africa!

Dus kom en sluit je aan bij ons op de Nijmeegse Vierdaagse bij Festival Op ’t Eiland. Mama Africa Stage Hosting wacht op jou, klaar om je te verleiden met de beste Afrikaanse muziek.

Hulp nodig?
Neem dan contact met ons op