Welkom terug 

Disco Snolly | Waalhalla – Nijmegen

๐——๐—œ๐—ฆ๐—–๐—ข ๐—ฆ๐—ก๐—ข๐—Ÿ๐—Ÿ๐—ฌ ๐—–๐—Ÿ๐—จ๐—•๐—ง๐—ข๐—จ๐—ฅ
Waalhalla wat was de eerste editie van mijn clubtour heerlijk! Wat een dansdrang en toewijding ๐Ÿ˜

12/11 | Waalhalla – Nijmegen

โšก๏ธ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐——๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ผ ๐—ฆ๐—ป๐—ผ๐—น๐—น๐˜†?
Disco is music for dancing, and people will always want to dance. Disco Snolly heeft disco herontdekt, van ABBA naar Donna Summer en Todd Terje naar Giorgio Moroder. Ik interpreteer disco in de breedste zin van het woord en altijd staat รฉรฉn ding voorop: Meezingen! Mijn eigen DJ’s hebben allemaal hun eigen disco-expertises: de รฉรฉn laat je genieten van de beste vinylplaten, de ander gooit de grootste klassiekers en hits uptempo achter elkaar en misschien verrast weer een andere je wel met de grootste onbekende pareltjes. Af en toe even met รฉรฉn been buiten het discoboekje, maar wel altijd met disco-invloeden!
Inmiddels bekend van o.a. een uitverkocht Poppodium 013, Paaspop, Concert at Sea en SBS6 De Dansmarathon.

Meer weten?
https://linktr.ee/snollydisco

โšก๏ธ ๐—ข๐˜‚๐˜๐—ณ๐—ถ๐˜ ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฐ๐—ธ?
Zorg voor een prachtige vintage outfit, volledig jaren 70/80 geรฏnspireerd. Flared broeken met toffe prints, een heerlijke glitter jumpsuit of vintage overhemd. Kom niet aan met carnavalskleren en plastic glitterpruiken, als je moeder het vroeger niet naar de discotheek aan zou doen is het niet welkom ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ

โšก๏ธ๐— ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฐ๐—ต๐—ต๐—ต๐—ต๐—ต๐—ต๐—ต
Bij de kassa is exclusieve Snolly merch verkrijgbaar. Denk aan oorbellen (?!), de laatste paar truien of onze mixtape op vinyl. Op = op. First come, first serve.

โšก๏ธ Tickets: www.discosnolly.nl/nijmegen

Hulp nodig?
Neem dan contact met ons op