Welkom terug 

De Marvel Quiz | Nijmegen

Een gloednieuwe Marvel quiz!

We moesten er even op wachten, maar daar issie dan eindelijk! Pak je Hulk-handschoenen, Mjolnirs en Captain America-schilden maar uit de kast, want je zult ze nodig hebben om de competitie te verslaan!

Deze quiz focust zich voornamelijk op de films uit de The Marvel Cinematic Universe, met af en toe een knipoog naar de nieuwe Disney+ series zoals WandaVision en Loki. Ook X-Men en Deadpool fans kunnen zich verheugen op een handjevol vragen over hun favoriete franchise.

Weet jij welke kleur de broek van de Hulk heeft, hoeveel Iron Man’s dochtertje van haar vader houdt en wat de naam is van de primordiale interdimensionale entiteit die dreigde de aarde op te nemen in zijn donkere dimensie? Trommel dan als een ware Nick Fury je eigen team op om de strijd aan te gaan. In 7 rondes testen we je kennis met vragen, plaatjes, audiofragmenten en videofragmenten. We hopen je snel te zien!

Belangrijk
– Deelname €17.50 per team.
– Quiz start om 20:00
– Teams 2 t/m 5 personen.
– Geef van te voren je teamnaam door

https://quizfunevents.com/quizagenda/marvel-quiz-nijmegen/

If you’re not Dutch, worry not! While the quiz itself will be largely presented in Dutch, English translations will be available on the screen at all times. On top of that, the quizmasters will try to answer any questions you and your team may have about the quiz.

Important:

– Participation € 17.50 per team.

– Quiz starts at 20:00

– Teams from 2 to 5

Hulp nodig?
Neem dan contact met ons op