Welkom terug 
Reserveer hier

Friday night skate

28 juni 2021

Vind jij het ook zo leuk om tijdens de avondschemering een rondje te gaan skaten? Dan is Friday Night Skate iets voor jou! Vanuit de thuisbasis Waalhalla, skeeleren we twee keer per maand met een gezellige groep langs de mooiste hotspots van Nijmegen.

Om 20:00 uur gaan we lekker cruizen over het gladde asfalt die de Nijmeegse fietspaden te bieden hebben. We cruizen langs het water, de mooie natuur en langs de mooiste plekjes in de stad. Het zullen de gezelligste 90 minuten worden van die week, echt iets om naar uit te kijken dus. Uiteindelijk zullen we deze skeeler ronde eindigen bij Waalhalla om nog lekker na te kletsen en een drankje te kunnen doen op het terras.

Verzamelen: Waalhalla

Datum: Vrijdag 16 juli 2021

Tijd: verzamelen vanaf 19:45 & 20:00 vertrek

Deelname is op eigen risico

Schrijf je in door te reserveren op de site. Dit is gratis maar voor ons goed om te weten wie er mee gaat.

Ben je geïnteresseerd naar skeeler lessen? Bekijk dan alle info over skeelerlessen op onze site

Op zoek naar Stunt Skate lessen? Bekijk dan alle info over Stunt Skatelessen op onze site.

#skeeleren
Hulp nodig?
Neem dan contact met ons op