Algemene info

In Waalhalla, maar ook op locatie, worden lessen, workshops & kinderfeestjes gegeven. Informatie over onze kinderfeestjes vindt u HIER. En meer informatie over de reguliere lessen vindt u HIER. Lekker actief of creatief bezig zijn onder professionele begeleiding! Hieronder vindt u een beschrijving en de prijzen per workshop. Alle workshops duren een uur. Mocht u met een bedrijfsuitje of kinderfeestje meerdere workshops (met een hapje en drankje) willen doen, dan kan dat. Neem even contact met ons op en samen maken wij er een mooi arrangement van. Ook erg leuk als vrijgezellenfeest! Alle workshops kunnen ook op uw locatie of als privéles gegeven worden, neem ook hiervoor contact met ons op.

Skateboarden

Bij onze skateboardlessen- en workshops leer je skaten van de besten van Nijmegen. Zij leren je de basis, zoals rijden, draaien en remmen. Mocht je al wat kunnen dan helpen zij jou naar een hoger niveau en stomen ze je klaar voor wedstrijden! Mocht je zelf geen bescherming of skateboard hebben is dat geen probleem. Wij verhuren alles wat je nodig hebt om deze lessen en workshops goed te kunnen volgen. De minimum leeftijd van deze workshops is zeven jaar en worden gegeven aan groepen vanaf 5 personen.

(alle activiteiten zijn op eigen risico, helm verplicht)

 • Prijs p.p
 • € 15,00

Inline skaten

Bij onze inline skatelessen- en workshops leer je skaten van de doorgewinterde inliners van Nijmegen. Van soul grinds op een curb tot de hoogste air in de mini-ramp, zij leren het jou. Op deze manier wordt jij straks misschien wel de beste van Nederland en win je straks alle wedstrijden! Wij verhuren GEEN inline skates dus tijdens de workshop moeten deze zelf meegenomen worden (skeelers voldoen ook). De minimum leeftijd van deze workshops is zeven jaar en aan groepen vanaf 5 personen.

(alle activiteiten zijn op eigen risico, helm verplicht)

 • Prijs p.p
 • € 13,00

Notice: Undefined offset: 1 in /home/vhosts/waalhalla-centrum.nl/httpdocs/wp-content/themes/waalhalla/template-parts/part-embed-items.php on line 14

Stuntsteppen

Bij onze stuntsteplessen- en workshops leer je steppen van de beste stepper van Nijmegen. Hij leert je alle kneepjes, van tail whips tot bar spins. Met deze lessen rijd jij straks misschien wel rond op het NK scoot! Mocht je zelf geen bescherming of stuntstep hebben is dat geen probleem. Wij verhuren alles wat je nodig hebt om deze workshops goed te kunnen volgen. De minimum leeftijd van deze workshops is zeven jaar en worden gegeven aan groepen vanaf 5 personen.

(alle activiteiten zijn op eigen risico, helm verplicht)

 • Prijs p.p
 • € 15,00

BMX

Bij onze BMX lessen- en workshops leer je stunten van de beste BMX leraren van Nijmegen. Zij leren je bunny hops, crank flips, je kan het zo gek niet bedenken. En in onze mooie mini ramp zijn natuurlijk de hoogste airs mogelijk! Mocht je zelf geen bescherming of BMX fiets hebben is dat geen probleem de workshop is incl. het materiaal! De minimum leeftijd van deze workshops is acht jaar en worden gegeven aan groepen vanaf 5 personen.

(alle activiteiten zijn op eigen risico, helm verplicht)

 • Prijs p.p
 • € 15,00

Graffiti

Tijdens de graffiti workshops leer jij de ins- en outs over het graffiti spuiten. Hoe moet je een vlak egaal een kleur krijgen? Hoe kan ik het best mijn naam schrijven? Welke kleurencombinaties zijn gaaf? Onder begeleiding van een professional, een gave graffiti piece zetten. Je zou ook in plaats van een muur een grote plaat kunnen bespuiten, zodat je deze mee kan nemen en misschien staat ie wel heel leuk op je werkplek of in je huiskamer! De minimum leeftijd van deze workshops is 8 jaar en wordt gegeven aan groepen met minimaal 5 personen.

 • Prijs p.p
 • € 20,00
 • Prijs per plaat (extra)
 • € 5,00

Hip Hop

Tijdens de Hip Hop workshop leer je hoe je raps kan schrijven, leer je de teksten op de beat te zetten en hoe je het beste je teksten kan uitspreken. Als je al teksten hebt geschreven, neem die dan vooral mee! Je wordt klaar gestoomd om mee te doen aan een open mic avond in Waalhalla zodat jij je kan laten horen. De minimum leeftijd van deze workshop is 8 jaar en wordt gegeven aan groepen met minimaal 5 personen.

 • Prijs p.p
 • € 20,00

DJ

Wil je een DJ workshop of echt een hele cursus, dat kan bij ons. In onze oefenruimte heb je voldoende plek om helemaal uit je plaat te gaan. Onder begeleiding van deskundige en ervaren DJ’s leer je alles over de geschiedenis, de technieken en ook het maken van je eigen platen. Ook leer je hoe verschillende muziekstijlen heten en wat het verschil is. Al het materiaal wordt verzorgd door ons en je hoeft zelf dus niks mee te nemen. De minimum leeftijd van deze workshops is 8 jaar en wordt gegeven aan groepen met minimaal 5 personen.

 • Prijs p.p
 • € 20,00