Skatepark


Samen met de lokale jeugd en de ervaren skaters van Waalhalla is het skatepark ontworpen om zo tot het beste resultaat te komen. Het park bestaat onder anderen uit een betonnen street gedeelte met een gladde vloer. In het street parcour vind je ‘Sewa’s perfect spot’, deze is ontworpen in samenspraak met Sewa Kroetkov en Red Bull. Om rustig te kunnen oefenen is er een stuk speciaal voor beginners. Waalhalla is ook de trotse eigenaar van een van de langste mini-ramps in Nederland. Alles is gebouwd door professionals en helemaal met de hand!

Je kan bij ons Skateboarden, In Line skaten, StuntSteppen en BMX’en (Plegs no Pegs!)
Entree € 5,- per dag (vrijdags hebben dames gratis entree! #girlsshred)
12 rittenkaart € 50,-
Jaarkaart € 250,-* (ook mogelijk via stichting leergeld , Meedoen In Lingewaard en de meedoen regeling van de gemeente Nijmegen)

GEVORDERDE SKATER, BMX’er & Inliners LET OP!

Door de stuntstep hype kan het op zaterdagen en zondagen tussen 12:00 & 17:00 erg druk zijn met (beginnende) Stunt Steppers. Houd je niet van slalommen? Kies dan een ander tijdstip om te rollen in Waalhalla!

Huurmaterialen:
Skateboard / Stuntstep € 3,-
BMX fiets € 5,-
Helm € 2,-
(wees verstandig, draag een helm)

Waalhalla is naast een mooi skatepark gespecialiseerd in het geven van kinderfeestjes, lessen, workshops & bedrijfsuitjes