• Podium

Za - 28 okt
  • Start
  • 23:00
  • Eind
  • 05:00
  • Vvk
  • € 14
Tickets

Schönes Wochenende: Thomas Hessler + Ryan James Ford e.a.

▪ Schönes Wochenende ▪
Thomas Hessler + Ryan James Ford + Roel Zweers
We bestaan 7 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden. Het liefst doen we dat met iedereen die Schönes een warm hart toedraagt. We pakken deze editie dan ook extra uit met twee toppers uit de hedendaagse techno scene die beiden debuteren in Nijmegen.
Daarbij blijft het niet, want er staat nog meer te gebeuren. Daarover later meer.

▪ Thomas Hessler ▪
Thomas Hessler maakt onderdeel uit van de nieuwe generatie techno producers. Hij is geboren in Oost-Duitsland en maakte de val van de muur op 7-jarige leeftijd mee waarna er voor hem en zijn omgeving veel veranderde. Vandaag de dag zit Thomas diepgeworteld in zijn thuisstad Berlijn waar hij het grootste deel van zijn inspiratie opdoet. Sinds zijn debuut op ‘IMF’ het label van Marcel Fengler en releases op o.a. ‘Graphene’ en ‘Krill Music’ is hij niet meer weg te denken uit de Berlijnse scene en is het hoogtijd hem naar Nijmegen te halen.

▪ Ryan James Ford ▪
Ryan James Ford is afkomstig uit canada en woont momenteel in Berlijn. Is ondertussen al meer dan tien jaar bezig met elektronische muziek, maar zijn carrière kwam pas echt van de grond in 2014 toen Marcel Dettmann zijn Fabric 77 Mix opende met de track ‘Arture Iccon’. Sindsdien heeft Ryan James Ford gereleased op MDR en Answer Code Request. Afgelopen jaar richtte hij zijn eigen label op genaamd ‘SHUT’ waarmee hij meer van zijn eigen werk aan de wereld laat horen.

▪ Roel Zweers ▪
Om Roel Zweers nogmaals aan jullie te introduceren leek ons overbodig, aangezien jullie al meer dan eens de mogelijkheid hebben gehad om kennis te maken met ons home-made technokanon. Wel willen we nog even vermelden dat hij onlangs zijn eerste EP heeft gereleased op het label Planet Rhythm die wereldwijd werd opgepikt. Mocht je zijn sets nog niet kennen dan wordt het echt eens tijd, zijn eerste optreden bij Schönes was namelijk in 2011.

▪ Tickets ▪
Ticket: €14,00 (ex. fee)
Tickets koop je hier: http://bit.ly/SW-Tickets

▪ Social ▪
Likepage: facebook.com/SchonesWochenende
Instagram: instagram.com/schones.wochenende
Soundcloud: soundcloud.com/schones-wochenende
Website: schoneswochenende.nl